BEDRIJFSEVENEMENTEN


Als u met uw bedrijf iets te vieren heeft dan kan een geweldig feest voor de medewerkers en eventueel andere relaties een mooie invulling zijn van de festiviteiten. Aan de hand van onze ervaring kunnen wij uw bedrijfsfeest gezellig en onvergetelijk maken. Hierbij kan er in de avond een speciaal thema met bijbehorende muziek centraal staan, maar kunnen er ook verschillende genres muziek worden afgewisseld. Wij hebben namelijk een allround ervaring en kunnen dus met verschillende stijlen overweg. Wij bieden ook de mogelijkheid om tijdens de avond over te stappen als de gasten dit graag willen.

Lees Meer>>

vrijblijvende Offerte Aanvragen>>

DJ of complete disco show voor uw personeelsfeest of bedrijfsfeest inhuren 

Een personeelsfeest moet voor iedereen leuk zijn. Voor de jongste stagiair, tot de oude rot in het vak. Wilt u een receptie, waarbij de aandacht uitgaat naar een gemoedelijk praatje onder het genot van een hapje en een drankje? Of kiest u voor dampende beats van de DJ in een bruisende feestzaal? Een dj voor uw personeelsfeest boeken begint met een vrijblijvend advies: maak uw wensen kenbaar.

Lees Meer>>

vrijblijvende Offerte Aanvragen>>

Bedrijfsborrels zijn er niet alleen om lekker te drinken, maar het versterkt ook de teamspirit. Met een passende achtergrond muziek is een bedrijfsborrel ideaal om even relaxed bij te kletsen. Voor deze borrel kunnen wij u helpen met de keuze van de muziek, maar ook de aankleding van de locatie. 

Natuurlijk kan een bedrijfsborrel ook als bedrijfsuitje gebruikt worden om samen met de collega's gezellig te praten over zaken die niet met het werk te maken hebben. Gewoon lekker onder het genot van een drankje en een muziekje, zonder dat men per se moet dansen.

Lees Meer>>

vrijblijvende Offerte Aanvragen>>

Een nieuw begin start bij een goed gesprek met het gehele personeel.

Een nieuwjaarsborrel is meer dan alleen een drankje. Een ontspannen sfeer waar het even lekker borrelen is met de collega's, maar ook even bijpraten over de toekomst van het bedrijf. 

Bij een nieuwsjaarborrel hoort een een vrolijke sfeer die onze dj's kunnen creeeren met de juiste muziek. Kiest u voor live muziek tijdens de nieuwjaarsborrel zoals onze saxofonist, of geeft u toch de voorkeur aan onze dj.

Lees Meer>>

vrijblijvende Offerte Aanvragen>>

Trek mensen aan met uw feestelijke opening! Een winkel opening of open dag is een grote gebeurtenis! Dat wilt u goed aanpakken! Wij helpen u met het regelen van licht, geluid en van confetti tot vlammenwerper als nog veel meer. Laat alle mensen weten dat ze welkom zijn met bijvoorbeeld een rode loper, compleet met rood fluwelen koord. Geef het geheel een feestelijk imago met een ballonnenboog of meerdere zuilen van ballonnen. Klanten zullen onder de indruk zijn van deze entree, waardoor de drempel lager ligt om bij u binnen stappen. Hoe duidelijker het is dat er een evenement is, hoe meer mensen er op afkomen. Trek de aandacht met prettige muziek om uw winkel opening te omlijsten. Onze speaker- en microfooncombinatie is ook zeer geschikt voor een speech of een mededeling. Ze zijn heel vriendelijk in gebruik, hebben weinig knoppen en u kunt direct een microfoon aansluiten of wij doen het.

Lees Meer>>

vrijblijvende Offerte Aanvragen>>

Van ontwerp tot inrichting kunnen wij voor u een beursstand volledig verzorgen. Hiervoor hebben wij al het benodigde beursmateriaal in huis LICHT, GELUID, PODIUM ENZ! Wanneer u speciale wensen heeft om nog meer op te vallen met uw stand, dan kunnen wij dit altijd voor u regelen. Het proces van standontwikkeling gebeurt altijd vlekkeloos en het resultaat is elke keer perfect. Wij brengen  precies in kaart wat uw wensen zijn en voert dit volledig door. 

Op deze manier wordt uw beursstand altijd de perfecte vertegenwoordiging van uw bedrijf. Immers is goede beursstand is de basis voor een geslaagde beurs.

Lees Meer>>

vrijblijvende Offerte Aanvragen>>

Wij ondersteunen u met veel plezier als ervaren eventmanager bij de organisatie en/of productie van uw evenement. Geheel of gedeeltelijk, net naar uw wens!

Als je op zoek bent naar een professionele partner voor de muziek en de techniek van jouw seminar, symposium of congres? Dan heeft u de meest ervaren organisator van diverse seminars, symposia en congressen nu gevonden. Reeds vele jaren verzorgen wij de complete organisaties voor vele bedrijven. Wij regelen alles vanaf het begin tot het eind en nemen daarbij alle zorg uit handen waardoor alles vloeiend tot een goed eind verloopt.

Lees Meer>>

vrijblijvende Offerte Aanvragen>>

De organisatie van een evenement met een professionele uitstraling is absoluut specialistenwerk. Het vraagt een pak organisatietalent, een strikte opvolging en oog voor de kleinste details. Die ondersteuning vindt u bij ons!, Een ervaren organisator van bedrijfsevenementen.

Hét uitgangspunt voor het beheer van de eventorganisatie is altijd een realistische planning en een gedetailleerd roadbook. Ze vormen de leidraad voor onze event managers om alle aspecten van uw bedrijfsevent, seminarie, beurs of incentive op het juiste moment rond te krijgen.

Lees Meer>>

vrijblijvende Offerte Aanvragen>>