ANIMATIE

goochelaar Jordi

Met meer dan 20 jaar ervaring verbaast goochelaar Jos steeds weer elk publiek op een zakelijk evenement of privé feest. Op 9-jarige leeftijd raakte Jos al in de ban van het goochelen. In zijn enthousiasme las hij eerst alle goochelboeken uit de bibliotheek en werd vervolgens gecoached als leerling van Joop Eiland.

Jos volgt nu zijn passie en kinderdroom en timmert aan de weg als goochelaar.

 

Jos is nu werkzaam als professioneel magisch entertainer, naast zijn carrière als Radiodiagnostisch Laborant in het ziekenhuis.

 

Niet alleen het publiek is onder de indruk van Jos zijn indrukwekkende trucs en spontane opmerkingen, ook collega goochelaars erkennen zijn professionaliteit en beloonden hem met de Publieksprijs op het Martin Tonelly goochelcongres.

Na meer dan 20 jaar goochelen, is Jos nu niet alleen een ervaren artiest. Maar er is meer! Hij runt ook een bedrijf dat de mogelijkheden van kaarttrucs voor collega goochelaars promoot en beginnende goochelaars enthousiasmeert.

 

Offerte Aanvraag>>

VitrineActs2

DJ-Disco-Team.nl verzorgd mime acts, animatie acts en straattheateracts van hoog niveau.

 

De acts die DJ-Disco-Team.nl in huis heeft zijn subtiel, stijlvol en verassend. Daarnaast maken we 'speciale acts', bijvoorbeeld een openingsact, of een op maat gemaakte pantomime-act in overleg met de klant, Tevens biedt DJ-Disco-Team.nl verschillende theater-workshops aan.


Onze acts zijn subtiel verassend chique geestig, grappig leuk lachwekkend,humorvol kietelend verfrissend sprankelend,vindingrijk beweeglijk inventief creatief, origineel attent adrem assertief

 

Offerte Aanvraag>>

 

Deze pagina is in aanmaak

Offerte Aanvraag>>

 

Deze pagina is in aanmaak

Offerte Aanvraag>>