BEDRIJFSFEEST

Als u met uw bedrijf iets te vieren heeft dan kan een geweldig feest voor de medewerkers en eventueel andere relaties een mooie invulling zijn van de festiviteiten. 

Aan de hand van onze ervaring kunnen wij uw bedrijfsfeest gezellig en onvergetelijk maken. Hierbij kan er in de avond een speciaal thema met bijbehorende muziek centraal staan, maar kunnen er ook verschillende genres muziek worden afgewisseld. Wij hebben namelijk een allround ervaring en kunnen dus met verschillende stijlen overweg. Wij bieden ook de mogelijkheid om tijdens de avond over te stappen als de gasten dit graag willen.

De mogelijkheden van een bedrijfsfeest disco bij ons zijn zeer uitgebreid. Dit betekent dat u kunt kiezen voor een relatief kleine invulling van het feest, denk hierbij aan 50 gasten, maar de capaciteit van Feestmuziek.nu reikt tot maar liefst 700 gasten. Daarnaast zijn de DJ’s thuis in de volgende muziekstijlen: disco, 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, top 40, dance en house. Zo kunt u verschillende kanten op met uw bedrijfsfeest!  

Geheel alles in egen beheer!!! licht geluid aankleding!! 

vrijblijvende Offerte Aanvragen>>