BRUILOFTEN

Het jawoord is gegeven, de trouwakte is ondertekend en de gasten staan klaar om jullie te feliciteren. De stemming is vrolijk en hierbij past dan ook een vrolijk nummer. Onze ervaring leert dat hier vaak gekozen wordt voor een up-tempo nummer. Het ene bruidspaar kiest er voor om op deze muziek naar buiten te lopen. Het andere bruidspaar laat de gasten eerst naar buiten en geniet nog even samen na van het moment.

Lees Meer>>

 

Achtergrondmuziek voor receptie of borrel, sfeervolle, stijlvolle repertoire

Wij beschikt over een breed aanbod aan achtergrondmuziek voor borrel en receptie en muziek op de achtergrond bij diner of walking dinner. Entertainment in kleine bezettingen als klassiek die uitermate geschikt zijn voor tijdens een ontvangst, borrel, receptie, als achtergrond muziek bij een klein gezelschap. Verschillende muzikale combinaties zijn mogelijk .

Lees Meer>>

Zoek je een bruiloft DJ voor jouw huwelijksfeest of bedrijfsfeest en wil je originele muziek? Onze DJ’s draaien altijd muziek welke toegankelijk is voor een breed publiek, ofwel herken- en dansbaar!

Dj DiscoShow is daarnaast gespecialiseerd in de combinatie tussen DJ’s en live muzikanten. De live muzikanten brengen de beats van de DJ naar ongekende hoogte en zorgen voor energie op de dansvloer. Denk aan een goede allround bruiloft DJ met een zangeres voor een uplifting sfeer of een bruiloft DJ met saxofonist en een percussionist voor een opzwepend effect. Dé ingrediënten voor een intieme en onvergetelijke bruiloft.

Nieuwsgierig welke bruiloft DJ wij voor jullie beschikbaar hebben?

Graag nodigen wij je uit om langs te komen op ons wekelijkse demo’s of live optrdens. Er zijn altijd zaken die we op voorhand kunnen bespreken zodat we goed voorbereid de opdracht kunnen uitvoeren. Neem contact op om alles tot in de puntjes te bespreken, kosten, show, prijzen en beschikbaarheid op te vragen!

Lees Meer>>

Bij sommige gebeurtenissen in het leven hoort een groots en uitbundig feest…

Neem bijvoorbeeld het bereiken van een respectabele leeftijd, je wordt 18, 21, 30, 42, 50 of 60 jaar? Of jullie 25 jarig huwelijk verdient een mooi feest. Maar ook een jubileumfeest voor een zoveel jarig dienstverband bij werkgever of wellicht een aankomend pensioen is een mooie aanleiding voor een passend feest. Dit soort gelegenheden vormen een mijlpaal in je leven en sommige daarvan wil je bijzonder vieren met een onvergetelijk feest.

Of wellicht wil je eens een verrassingsfeest organiseren voor iemand anders? Je kinderen zijn bijv. afgestudeerd, gepromoveerd of gaan uit huis wonen. En die goede vrienden die binnenkort eindelijk terugkomen van een lange wereldreis wil je met alle vrienden en familie warm onthalen, of misschien binnenkort een straatfeest om jullie alweer 80 jaar oude straat te vieren?

Lees Meer>>

Gaan jullie binnenkort trouwen, ben je binnenkort jarig, geven jullie binnenkort een themafeest of is jullie bedrijf van plan een bedrijfsfeest te geven? 

Kom dan eens langs op één van onze demo avonden of live optrden. Deze demodagen geven we altijd in party locatie De Kloosterhoeve in Harmelen.
Tijdens zo'n demodag laten we zien wie onze DJ's zijn, hoe onze drive-in shows eruit zien en wat we nog meer voor jouw feest kunnen betekenen.

Wij zullen op deze dag al jullie vragen beantwoorden onder het genot van een kopje koffie! Stuur ons een mail of vul het contactformulier in als je/jullie interesse hebben om een demo-avond bij te wonen. 

Lees Meer>>

Rene en Ed - Utrecht - 20-12-2015
Hallo Dennie, hallo Robert; Alweer precies een maand geleden is het vandaag. De Drive-in Show kwam nog mooier en beter tot zijn recht op de locatie dan verwacht. De gasten waren en zijn nu nog vol lof erover, het heeft een super indruk gemaakt, Niek heeft ook super goed gedraaid, wij zelf hebben van de hele feestavond weinig mee gekregen maar zijn zeker te spreken over hoe alles geregeld was, alle kontakten onderling; dit was TOP!! Mochten we in de toekomst weer eens een DJ nodig hebben en of iemand weten die dat zoekt, zullen wij jullie zeker aanbevelen. Vriendelijke groeten, Ed & René

Lees Meer>>