HUWELIJKS / JUBILEUM

Bij sommige gebeurtenissen in het leven hoort een groots en uitbundig feest…

Neem bijvoorbeeld het bereiken van een respectabele leeftijd, je wordt 18, 21, 30, 42, 50 of 60 jaar? Of jullie 25 jarig huwelijk verdient een mooi feest. Maar ook een jubileumfeest voor een zoveel jarig dienstverband bij werkgever of wellicht een aankomend pensioen is een mooie aanleiding voor een passend feest. Dit soort gelegenheden vormen een mijlpaal in je leven en sommige daarvan wil je bijzonder vieren met een onvergetelijk feest.

Of wellicht wil je eens een verrassingsfeest organiseren voor iemand anders? Je kinderen zijn bijv. afgestudeerd, gepromoveerd of gaan uit huis wonen. En die goede vrienden die binnenkort eindelijk terugkomen van een lange wereldreis wil je met alle vrienden en familie warm onthalen, of misschien binnenkort een straatfeest om jullie alweer 80 jaar oude straat te vieren?

Dit soort feesten zijn speciaal en wil je op een bijzondere manier vieren. Op een mooie of originele locatie, samen met je vrienden, familie, buren en/of collega’s. Hierbij wil je veel goeie muziek met een breed repertoire. Al die oude top 40 hits waar jullie samen leuke herinneringen aan hebben: 70’s dance classics, 80’s pop, 90’s rock en ook de grote hits van nu die de jongste generaties aanspreken.

De juiste dj van ons speelt die bekende hits en zorgt op deze speciale gelegenheid graag voor een onvergetelijke party. Wij denken graag mee hoe we de muziek op jullie feest optimaal kunnen inzetten. Is er bijv. een bepaald verzoeknummer Wil je een spectaculair jubileumfeest met een lichtshow, rook, extra blazers? Het kan allemaal.

Hoe dan ook, voor speciale feesten bij een bruiloft jubileum of huwelijksverjaardag, werk jubileum, feest als verrassing of afstuderen, promoveren, straatfeest, evenement of welke andere bijzondere gebeurtenis of jubilea dan ook hoort een super dj disco show.