EXSTRA SFEERDe Aircone's zijn 2,5 meter hoge LED verlichte zuilen die aan onze show nog een extra dimensie geven door de vele mogelijkheden met kleuren en effecten. De zuilen worden door middel van een kleine ventilator opgeblazen en met behulp van rood, groen en blauwe LED's kunnen deze zuilen in vele verschillende kleuren veranderen.

De sfeervolle LED Aircones zijn een absolute aanrader voor uw feest, om nog meer sfeer te creëren gedurende de feestavond. Deze aircones zijn ook uitermate geschikt om een zaal optisch kleine te maken, hierdoor krijg je direct een gezellige sfeer.

Lees Meer>>
De par-56 floorspots zijn uitstekend geschikt voor het uitlichten van zalen of bijvoorbeeld gevels van een gebouw om zo sfeer te maken met licht. Ook het belichten van wanden, glaspartijen en pilaren is goed mogelijk met deze vloerspots en geeft een sfeervol effect. De spots zijn in vrijwel alle kleuren leverbaar. Voor het mooiste resultaat adviseren wij het gebruik van één of twee kleuren.

De spots zijn ook zeer geschikt om producten op een beurs te verlichten of als eyecatcher bij een winkelopening. De groundspots zijn ook (beperkt) buiten te gebruiken voor bijvoorbeeld het uitlichten van een deuropening, gevel of bomenrij.

Lees Meer>>


"Moving Heads" (bewegende koppen) op de proppen. Het grote voordeel van deze lampen is dat ze niet alleen alle kleuren weergeven, maar ook nog eens roterende gobo's kunnen projecteren, en soms zelfs de lichtbundel kunnen splitsen middels een ingebouwd prisma.

Doordat deze Moving Heads alle kanten op kunnen bewegen kan zowel het plafond als het publiek of alleen de dansvloer worden verlicht. Toch is het grote nadeel van deze lampen dat niet elke DJ ze goed kan besturen en voorprogrammeren. Dit is een specialistisch klusje welke meer voor een lichttechnicus is weg gelegd. Bij sommige feesten gaat behalve een een DJ ook een lichttechnicus mee. Niet alleen om zo het licht binnen de feestruimte voor te programmeren maar ook om een spectaculaire licht en lasershow neer te zetten gedurende de gehele avond.

Lees Meer>>


Geheel nieuw op de verhuurmarkt zijn de
 
LEDvloeren ook wel verlichte dansvloeren, deze nieuwe technologie zal de huidige verlichtedansvloer in de loop van de tijd gaan vervangen. Wij verhuren deze verlichtedansvloer of LEDvloer al vanaf 2004 en zijn hiermee het eerste verhuurbedrijf van dit produkt in Nederland.
 


Lees Meer>>

De E-shots zijn de meest professionele confetti en streamer afschiet modules van dit moment. De E-shots zijn geschikt om electric shooters (elektrische schietbuizen) af te schieten. Electric shooters zijn voorgevulde wegwerpkokers die een drukpatroon met stikstof bevatten voor een krachtig effect. De shooters zijn verkrijgbaar in 40 en 80 cm voorgevulde buizen met confetti of streamers. Het afvuren kan vanaf afstand door ons middels DMX of via het meegeleverd verlengsnoer met aan/uit schakelaar.

Indien de locatie het toestaat is het erg feestelijk een of meerdere keren confetti (snippers) of streamers (slierten) te schieten. Dit kan bijvoorbeeld bij binnenkomst van het bruidspaar, tijdens de openingsdans of tijdens een knalnummer. Dit is een erg verassend effect en een erg leuke toevoeging! Het is dus mogelijk hier nog een persoonlijk tintje aan te geven omdat de confetti en streamers in bijna alle mogelijke kleuren en kleurcombinaties te krijgen zijn.

Lees Meer>>


CO2


Een CO2-effect op je bruiloft!!!!! kun je creëren met een CO2-Jet of CO2-Gun. Een CO2-Jet kun je ergens plaatsen, bijvoorbeeld aan de voorkant bij het podium. Op een hoogtepunt word de CO2-Jet aan gezet, zodat er met grote kracht witte rook in de lucht gespoten wordt. Een erg stoer en spannend effect en ideaal voor bijvoorbeeld theatershows, DJ-optredens of dansacts als oopening voor je bruiloft. Huur meerdere CO2-Jets of CO2-Guns en laat ze om de beurt of allemaal tegelijk afgaan voor een weergaloos effect. Wij leveren ook de CO2 Cilinders (Flessen).  

LET OP: Het gebruik van CO2 is niet geheel ongevaarlijk! daarom raden wij altijd aan het gebruik en installatie te laten verzorgen door ons.

Lees Meer>>


Dj drive in show: Een drive in disco show behoeft niet noodzakelijk op een podium te staan. Sommige klanten en bruidsparen kiezen voor een laag podium (ongeveer 30 of 40 cm hoogte) wat ook prima is. Een hoog podium raden wij af op een bruiloft omdat dit de interactie tussen de dj en het publiek niet ten goede komt.

Maar een dj op een podium is wel een aanrader, ook omdat de dj gezien mag worden!

Bands en acts: Voor een band of act is het veelal wel fijner om op een podium te staan. Dit omdat er vaak veel beweging en interactie bij komt kijken en de gasten dit dan beter kunnen waarnemen. Hoe groot het podium moet zijn is afhankelijk van welke band of act je boekt. Er zijn feestlocaties die beschikken over een podium of podiumdelen die vrijblijvend gebruikt mogen worden.

Lees Meer>>Wij beschikt over diverse doeken om podia en ruimten mooi af te werken. Het assortiment doeken bestaat uit diverse kleuren, afmetingen en materialen (velours en katoen). Backdrops en doeken zijn er in zwart, blauw en wit. Daarnaast zijn er ook sterrendoeken. Uiteraard zijn alle doeken brandwerend.

Ook kunnen wij meden door de decordoeken verkleinen

Lees Meer>>Met het videogastenboek kan iedere gast een mooie persoonlijke videoboodschap opnemen, zowel voor een bruiloft, een bedrijfsfeest, een jubileum of ieder ander feest. Het videogastenboek is onbemand, zodat uw gasten zonder gêne een persoonlijk bericht kunnen inspreken. Uw gasten kiezen zelf het moment waarop ze een bericht achterlaten, hierdoor krijgt u hele spontane filmpjes.

Willen jullie er helemaal een feest van maken, dan kunnen jullie de pretbox erbij bestellen. Een doos met leuke pruiken, brillen, hoeden etc. Deze pretbox kost 35 euro extra.

Lees Meer>>