VIDEO GASTENBOEK

IMG 5989

Het HD videogastenboek op jullie feest?

Met het videogastenboek kan iedere gast een mooie persoonlijke videoboodschap opnemen, zowel voor een bruiloft, een bedrijfsfeest, een jubileum of ieder ander feest. Het videogastenboek is onbemand, zodat uw gasten zonder gêne een persoonlijk bericht kunnen inspreken. Uw gasten kiezen zelf het moment waarop ze een bericht achterlaten, hierdoor krijgt u hele spontane filmpjes.

Willen jullie er helemaal een feest van maken, dan kunnen jullie de pretbox erbij bestellen. Een doos met leuke pruiken, brillen, hoeden etc. Deze pretbox kost 35 euro extra.

Hoe werkt het HD videogastenboek?

Stap 1
Met een simpele druk op het scherm telt het apparaat 10 seconden af, waarna de opname start. 

Stap 2
De gast spreekt een felicatie, een mooie anekdote of misschien wel een liedje in 

Stap 3
Met nogmaals een druk op het scherm wordt de opname beeindigd en opgeslagen. Het gastenboek staat meteen weer klaar voor de volgende gast.

Is iemand vergeten de opname te stoppen? Geen nood, het videogastenboek stopt de opname automatisch na 2 minuten. Het videogastenboek heeft voldoende opslag voor zelfs de grootste feesten.

Na het feest worden alle opnames verwerkt tot een DVD of een USB, waarbij door middel van een menu snel een keuze uit de filmpjes kan worden gemaakt. Natuurlijk zijn eventuele lege opnames verwijderd. De filmpjes worden op volle grootte op de TV getoond, dus geen 'webcam postzegel'-beeld.

Wat is er bij de huur van een HD videogastenboek inbegrepen?

* huur van het videogastenboek voor 1 dag ('s nachts geen eindtijd) 
* eigen foto op het videogastenboek, de DVD-hoes en de DVD 
* de DVD of USB stick (tegen meerwaarde) waarop alle filmpjes netjes achter elkaar staan, met een menu voor eenvoudige film-selectie 
* afhankelijk van de keuze bezorging&retour halen van het gastenboek naar de feestlokatie door ons

Bezorging of zelf afhalen?
Wij bezorgen door het hele land . Het HD videogastenboek wordt enkele dagen voor of op de dag van het feest bezorgd op de feestlocatie. In overleg met de feestlocatie wordt het gastenboek weer opgehaald. bij een boeking van onze shows, nemen wij deze gelijk mee.

vrijblijvende Offerte Aanvragen>>