THEMA SHOW

SATURDAY NIGHT 

FEVER

Beleef een sprankelende avond op uw locatie met deze unieke 70’s & 80’s show voor jong en oud! Deze swingende avond wordt gevuld met muziek uit vervlogen jaren. Een feestelijk aangeklede zaal vol verlichting, disco en glitterbollen laten u terug gaan naar deze geweldige tijd. Onze enthousiaste dj /diskjockey zal deze vrolijke avond tot een spetterend feest maken waarbij de hoelahoep zeker niet zal ontbreken. Ja, ja..., maar dat is nog niet alles. Er wordt tevens een sensationele saterday night fever muziekquiz georganiseerd waarbij uw kennis van de 70’s & 80’s op ludieke wijze wordt getest. Kortom, dit is een avondje lekker swingen, kletsen, gezelligheid met een tikkeltje nostalgie. Hierbij inbegrepen: - Spetterende drive-in discoshow met vele give aways. - Diverse interactieve spelen. (Hoelahoep, dobbelspel, discobingo etc.) Eventuele uitbreidingsmogelijkheden op dit thema: - Verlichte dansvloer - Popcornmachine - Milkshakes. Show opties: Xtreme Elvis: boek nu de interactieve Elvis show als aanvulling op deze avond. Een live optreden in twee blokken van ongeveer 15 minuten zal de zaal volledig op zijn kop zetten. Blues brothers act: een geroutineerd duo zal een ware act opvoeren van ongeveer 20 minuten met vele show items en thema attributen. De act welke als grap begonnen is tijdens de jaarlijkse playbackshow zorgt tegenwoordig voor meer dan 40 optredens per jaar. Deze twee rasentertainers zijn dan ook een graag gezien gast op diverse feesten en partijen.

vrijblijvende Offerte Aanvragen>>

HOLLANDSE AVOND

Een lekkere gekke Hollandse avond om uit je dak te gaan. Onze platendraaier zorgt voor de rode draad tijdens deze, voor iedereen gezellige, Hollandse avond. Diverse oer-Hollandse spelen worden tijdens deze onvergetelijke avond doorlopen, waarbij de finale in de vorm van een spetterend karaoke optreden zal plaatsvinden. Een ervaren DJ-presentator praat deze Hollandse avond professioneel aan elkaar en neemt bij jong en oude de podiumvrees weg. Uw gasten zullen hierbij meezingen met de bekende platen van vroeger en nu en schitteren als ware artiesten. 

De presentator zal hierbij een vakkundige jury samenstellen die zorgen voor een kritische noot tijdens dit unieke themafeest. 

Dus op zoek naar een altijd geslaagd themafeest? De meest Hollandse themafeesten beleef je Met ons!!

vrijblijvende Offerte Aanvragen>>


CARNEVAL

Stilzitten tijdens de Carnaval Disco Show gaat niet lukken. Want tijdens deze Carnaval Disco Show gaan altijd de voetjes van de vloer en de handjes in de lucht. Dansen, springen, swingen en zingen. Meedoen is altijd fun en je kunt ook nog eens geweldige leuke prijzen winnen.

De Carnaval Disco Show is veel meer dan gewoon een disco. De Super Disco Show is een 5 uur durende all-in show vol entertainment, show en hits voor iedereen. De Carnaval Disco Show heeft een hoog meezing en meedoe gehalte. Deze show heeft heel veel leuke podium acts die voor de iedereen leuk zijn om mee te doen en het publiek zullen laten genieten van geweldige optredens. 

Natuurlijk kan de show in overleg op maat worden aangepast. De Carnaval Disco Show is een voor elke organisatie de oplossing voor een volledige ochtend, middag of avond programma invulling. Inclusief prijsjes voor de kinderen als ouderen. 

vrijblijvende Offerte Aanvragen>>


OKTOBERFEST

Gezelige en een écht Oktoberfest, Après-skiparty, Tirolerfeest of ander onvergetelijk feest? 

Lederhosen en dirndl’s aan,want we gaan een heus Oktoberfest vieren. Authentieke Duitse schlagers, jodelkrakers, volksmusik und nog viel mehr dreht DJ mit seine Schallplatten. Gelukkig wordt er in Duitsland ook nog andere muziek gemaakt, dus wordt het Oktoberfest een feest om nooit te vergeten.

Aankleding, Decor, Bierbanken enzo meer!! wij hebben het!

Biedt uw gasten iets unieks en boek de Oktoberfest dj’ geheel compleet!


vrijblijvende Offerte Aanvragen>>


SINTERKLAAS FEEST

Dansenden en zingende kinderen op de dansvloer. De nieuwste hits for kids komen uit de speakers afgewisseld met leuke Sinterklaasliedjes. De dansvloer wordt gevuld door voornamelijk jong, maar zelfs bij de ouders gaan de voetjes regelmatig van de vloer.

Onze DJ is ervaren, kindvriendelijk en gebruikt uitsluitend professionele apparatuur. Het wordt absoluut een swingend feest wanneer Sint en Pieten binnenkomen.


Ook sinterklaas is los te boekken als geheel compleetfeest!

vrijblijvende Offerte Aanvragen>>


APRES SKI PARTY

De apres ski party is de absolute topper uit onze themashows! Zowel DJ als presentator weten deze avond naar ongekende hoogtepunten te brengen door middel van unieke interactieve games. Broekhangen, boomstamzagen, diverse quizzen, ski lopen, jodelen niets is ons te gek! Kortom: de ervarenheid van de presentator  en diskjockey  maken deze show een echte topper. Onz dj zal tijdens deze show zijn pret pakket paraat hebben voor extra vermaak, wat denkt u van een live concert op een mini gitaar en een daverende krokodillen race… 

Het spreekt voor zich dat wij de zaal volledig omtoveren tot een ware skihut met een winters decor, een flink aantal ski’s, kerstmannen op blower, een ware skigondel en een knotsgekke dj die vanuit een skihut dj stube zijn plaatjes draait. Deze show is standaard voorzien van een sneeuwmachine zodat het winterse effect zelfs in de zomer tot zijn recht komt!

vrijblijvende Offerte Aanvragen>>


COUNTRY

Welkom op de trip die ons leidt naar het verre wilde westen. U zult deze avond volledig ingeburgerd raken in het land van de cowboys en indianen. Onder leiding van het opperhoofd zal er gestreden worden bij de diverse interactieve spelen. (o.a. Schiettent, hoefijzer werpen, paardenrace, bierpul schuiven, arm worstelen en koe melken). Na al deze krachtspelen is het tijd voor ontspanning, een cursus line-dance. Leer de soepele pasjes samen met uw collega’s, vrienden of familie. 

En wees niet bang.. , iedereen kan het leren! Onze Cowboy diskjockey zal de avond muzikaal begeleiden en het einde spetterend afsluiten met een groot dansfeest.

vrijblijvende Offerte Aanvragen>>


TROPICAL BEACH

PARTY

 

U zoekt een leuk idee voor uw bedrijfsuitje, personeelsfeest, vrijgezellenfeest of familiefeest? Het zomerse themafeest Tropical beach party is een spectaculair tropisch feest welke uiterst geschikt is voor alle soorten feesten! Dit unieke themafeest beleef je knallend. 

De tropical beach party heet onze presentator u van harte welkom waarna u van onze ervaren trainer een cursus salsadansen krijgt. U geniet vervolgens van een koele Tropische Cocktail terwijl uw gedachten worden meegevoerd op de opzwepende klanken van de diskjockey. Exotische danseressen weten in een sprankelende show met bekende eigentijdse tropische songs een sfeer te creeren die u het gevoel geeft op een zonovergoten eiland ergens in de Caribbean te zijn beland. 

De exotische danseressen nodigen u ook uit om samen met hen de limbo te dansen. Kortom, het is Feest! Een echt Caribisch en tropisch themafeest Tijdens dit themafeest kunnen wij uw feestzaal voorzien van diverse decorstukken als olie vaten, kokosnoten, palmbomen, tropical dj booth, en diverse opblaasbare thema attributen.

vrijblijvende Offerte Aanvragen>>