Over Ons

Dance Factory is een online magazine en blog voor feesten, event planning en decoratie waar je moet zijn als je op zoek bent naar één website met alle nodige informatie, tips en inspiratie voor professionals en hobbyisten.

Wat kan je nu zoal verwachten van Dance Factory? Een vraag waar je hier een duidelijk antwoord op krijgt.

Welkom bij Dance Factory

Dance Factory is een online blog voor mensen die gepassioneerd zijn door muziek, het organiseren van feestjes, decoratie en trouwfeesten. Bij het organiseren en inrichten van dergelijke events en evenementen is het belangrijk dat je over de juiste informatie én creatieve inspiratie beschikt. Enkel zo is het mogelijk om de planning goed te doen én je bezoekers of gasten te entertainen.

Dit is hoe Dance Factory je hierbij kan helpen:

1. Een breed aanbod aan blogs

Of je nu als band op zoek bent naar goede tips als voorbereiding voor je eerste optreden of als professionele event planner een handige checklist wilt gebruiken voor je evenement, op Dance Factory vind je alles wat je nodig hebt.

2. Technische én creatieve informatie

Daarbij bevatten de blogs en artikelen op Dance Factory zowel concrete, praktische informatie als creatieve ideeën. Misschien wil je als geluidstechnicus je kennis over installaties wel bijschaven, zodat je je werk beter kunt doen? Of zoek je juist leuke ideeën voor het organiseren van een trouwfeest? Op Dance Factory vind je alles.

3. Voor professionals en hobbyisten

Als laatste zijn de tips, blogs en informatie die je op Dance Factory vindt van toepassing op zowel professionele situaties als hobbyisten. Het kan bijvoorbeeld zijn dat je voor je werk als event planner regelmatig mee wilt blijven met de trends. Aan de andere kant is het als hobby-muzikant altijd handig om bij te leren over programma’s als Logic Pro en meer.

Klaar om je passie, kennis en vaardigheden in verband met event planning en muziek een boost te geven? Dance Factory helpt je daar graag bij!